Najekskluzivniji vinski događaj u Kotorskom zalivu

Salon Vina Ekskluzive održaće se 9. septembra u periodu od 18:00h do 00:00h u Hotelu Hyatt Regency Kotor Bay Resort.

Ovaj jedinstven vinski događaj posvećen je promociji vinara i vinske kulture, ali i pozicioniranju Crne Gore kao vinske destinacije.

Na Salonu Vina Exclusive posjetioci će imati priliku da se upoznaju sa 10 vinarija i njihovom linijom premium vinskih etiketa, u jedinstvenoj kombinaciji sa bogatom crnogorskom gastro ponudom. Neki od izlagača predstaviće i nove vinske etikete ekskluzivno na ovom događaju.

Pored vinske degustacije, sami događaj obilježiće i bogat kulturni i zabavni program. U 17:00h kolona jedinstvenih primjeraka old-timer automobila provozaće se starim putem od Kotora do Tivta uz sami zaliv, i time obilježiti početak događaja i partnerske saradnje u čijoj srži se nalazi težnja ka promociji destinacije. Old-timeri će zatim biti izloženi u toku cijele večeri ispred resorta Hyatt Regency Kotor Bay. 

Muzički program je neizostavan dio ove manifestacije. Od 22:00h na velikom bazenu resorta biće upriličen koncert regionalne zvijezde kakav će kotorski zaliv pamtiti – Hari Mata Harija!

Pored promocije vinske kulture, događaj za cilj ima i unapređenje kulturnog i društvenog sadržaja, te promociju Kotorskog zaliva i Crne Gore kao destinacije.

Salon Vina Ekskluzive organizuje Salon Vina d.o.o u partnerstvu sa resortom Hyatt Regency Kotor Bay a uz podršku mnogih partnera među kojima su i CKB banka, Hipotekarna banka kao i Berba d.o.o.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 50EUR i 150EUR i mogu se kupiti: putem Gigstix sajta.

Broj ulaznica je ograničen.

Ulaznice mozete kupiti rezervisati na linku http://www.gigstix.me/sve-ulaznice/12-dogadjaji/1028-salon-vina-exclusive-09092023

Kontakt organizatora:

Web: www.salonvina.me

Mail: [email protected]

Mob: +38267555715