Degustacija

Naša degustaciona soba namijenjena je privatnim degustacijama za male grupe do maksimalno 8 osoba. Zatvorenog je karaktera i može joj se pristupiti samo rezervacijom. Opremljena je u skladu sa najvećim vinskim standardima za prezentaciju i degustaciju vina i vinskih proizvoda. U okviru degustacije, posjetioci se mogu upoznati sa selekcijom najboljih crnogorskih vina i tradicionalnom crnogorskom mezom.

#1

TEMATSKI DOGAĐAJI

Svakog mjeseca u našoj degustacionoj sobi organizuju se posebni tematski događaji i večeri posvećene promociji vinske kulture u Crnoj Gori. Događaji na kojima se uči kako upariti vino i hranu, vino i vodu, vino i čokoladu...
U našoj sobi moći ćete uživati u jedinstvenom konceptu.

#2

IZNAJMLJIVANJE

Našu vinsku sobu možete iznajmiti i za vaše posebne događaje: privatne sastanke, male proslave ili obilježavanja bitnih događaja, romantične dejtove, edukaciju ili jednostavno privatno druženje sa prijateljima i porodicom. Svi kapaciteti vinske sobe biće vam ustupljeni na korišćenje u skladu sa raspoloživošću i namjenom.

#3

PREZENTACIJE I UPOZNAVANJE

Upoznavanje sa pojedinačnim vinarijama i vinarima od velikog je značaja za unapređenje vinske kulture i adekvatnu promociju. U okviru naše vinske sobe organizujemo mala privatna druženja, prezentaciju vinarije i upoznavanje sa njenim predstavnikom.

#4

EDUKACIJA

Edukacija o vinu, vinarstvu i vinskoj kulturi od velikog je značaja i potrebno joj je posvetiti posebnu pažnju i prostor. U okviru naše vinske sobe, organizujemo gostujuća predavanja i posebno koncipirane edukacije za sve one koji žele da o vinu uče od najboljih stručnjaka iz ove oblasti.

#5

REZERVIŠITE TURU

‘’Salon Vina – Wine Tasting Room’’ objekat je zatvorenog tipa i svaka posjeta zahtijeva prethodnu rezervaciju. Više informacija o procesu rezervacije možete dobiti popunjavanjem kontakt forme: